The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ciddi sınıftaki çalışmayerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu ilişkii mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yanlış montaj yahut hizmet, bapnın yangına karşı etkinliğini azaltabilir. Bu nedenle, yangın baplarının profesyoneller tarafından monte edilmesi ve nizamlı olarak arama edilmesi önemlidir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin kanatı esna opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik karakol ile daha kesif kullanım katkısızlanabilir.

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik pas kilit sisteminin de sorunsuz çkırmızııştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Mono blok beden mimarisı cenah sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin dâhilinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlamlanmaktadır.

Özel yasa ve Yangın çıkış kapısı istanbul yönetmelikle esirgeme altına kurallara tam olarak ahenk tedarik etmek hem maddi hem de içsel açıdan kazanımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında dayalı kurumlar aracılığıyla denetimler mimarilır. Yangın merdivenleri;

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin kalıp anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya dosdoğru birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin katkısızlıklı çalışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

Yerında kompetan ve sertifikalı kaynarçılarımızın ulamaları ile her projeye normal yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması kuruluşlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page